dijous, 6 de desembre del 2012


Divendres, 14 de desembre
20 hores

Inauguració del nostre nou casal,

situat al carrer de Villanueva i Gascón, 7 baix

Ens farem una copa i una picadeta per celebrar-ho amb fallers, col·laboradors, amics i veïns en general que vulguen acompanyar-nos.


t'hi esperem



Diumenge, 16 de desembre
19 hores


MÚSICA ENTRE AMICS, presenta:

LA RANA MARIANA


al nou Casal d'Arrancapins. c/ Villanueva i Gascón, 7 baix. València


Nascuts a València, La Rana Mariana ja porta -com ells diuen- saltant de bassa en bassa set anys, durant els quals han arribat a triplicar els seus components inicials i han actuat arreu de la geografia espanyola: Madrid, Barcelona, Saragossa, Granada, així com en alguns dels més importants festivals com ara el Viña-Rock o l’Arenal Sound. Tot i això no obliden el seu Cabanyal, amb qui estan vinculats socialment i emocional, com ho prova el seu primer videoclip El Café- 

El funcky, el son o la rumba són només alguns dels estils que impregnen el treball de La Rana Mariana aconseguint un clima musical amb sonoritats que, per moments, recorden a grups tan mítics com Ojos de Brujo o l’Orquestra Plateria.
 

L’any passat de 2011 van editar el seu primer treball Música en la calle, en el que compten amb la participació estelar de Maribel Martín "La Canija", del grup D’Callaos.
 

www.laranamariana.com
www.facebook.com/LaRanaMariana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada